August 2, 2025 0 Comments

Հայաստանում առաջին սրճարան-ատելյեի հիմնադիր Շանթ Մելքոնյանի հաջողության պատմությունը

Ինչի՞ց սկսվեց Ձեր բարմենի կարիերան և արդյո՞ք եղել է կյանքում որևէ պահ, որից հետո հասկացաք, որ սա հենց Ձերն է։

Իսկ ինչու՞ է անվանումը Tiki Bar, այլ ոչ սովորական բար։

Ինչպե՞ս ի հայտ եկավ սեփական սրճարանը բացելու գաղափարը։

Արդյո՞ք բարմենի աշխատանքը մեծ ջանքեր և սթրեսակայունություն է պահանջում։

Կա՞ արդյոք Ձեր աշխատանքում ընդունված կանոն, որը սիրում եք խախտել կամ ուղղակի չանել ընդունված կարգով։

Ո՞րն է եղել ամենաարտասովոր կամ տարօրինակ կոկտեյլի պատվերը, որ ստացել եք։


Leave a Comment

Your email address will not be published.