June 21, 2025 0 Comments

Կոկտեյլների պատրաստումից դեպի երկինք և հետ․ Մհեր Գաբրիելյանի հաջողության ուղին

Մհեր ինչպե՞ս սկսվեց Ձեր բարմենի կարիերան և արդյո՞ք եղել է կյանքում որևէ պահ, որից հետո հասկացաք, որ սա հենց Ձերն է։

Ինչպե՞ս հայտնվեցիք «Dragon» ռեստորանում և ի՞նչ ներդրում ունեցաք այստեղ։

Ի՞նչ տարածված կարծրատիպ կա Ձեր աշխատանքի վերաբերյալ, որը չի համապատասխանում իրականությանը։

Մհեր քանի որ խոսեցիք թերություններից, կարո՞ղ եք նշել մի քանի վատ կողմեր Ձեր աշխատանքից։

Կա՞ արդյոք Ձեր աշխատանքում ընդունված կանոն, որը սիրում եք խախտել կամ ուղղակի չանել ընդունված կարգով։

Ո՞րն է եղել ամենաարտասովոր կամ տարօրինակ կոկտեյլի պատվերը, որ ստացել եք։

Ո՞վ կամ ի՞նչն է եղել Ձեր ամենամեծ ոգեշնչումը կարիերայի սկզբում:


Leave a Comment

Your email address will not be published.